Jdi na obsah Jdi na menu
 


Soupiska

Jakub Pozan

Je to přirozený leader našeho družstva a stará se o většinu organizačních věcí. Vše musí projít jeho schválením. Má nejlepší docházku na tréninky. Nastupuje při zápasech hlavně při dvojicích na levé straně kurtu, ale je i spolehlivým zadákem při trojicích.

Pepe Šimek

Důležitý článek týmu, dokáže zahrát spolehlivě jakýkoliv post. Jeho vtipné postřehy se starají o dobrou náladu v kolektivu. Pokud se posílí před zápasem špenátem ze své krabičky, je na kurtu k nezastavení.

Víťa Machát 

Velice dobrý plejer s vybroušenou pravačkou, který za nás po jednoročním působení v sousedním Hubílese, opět začal hrát. Nastupuje nejčastěji ve dvojicích, ale v případě potřeby, zahraje spolehlivě i v trojicích na postu zadáka. Velice platný člen týmu i přes častá zranění.

Láďa Koloc

Naše největší hvězda se zkušenostmi z vyšších soutěží nás posílila před sezonou 2012, díky čemuž jsme poprvé asi po našem 5ti letém působení v okresní soutěži dokázali vyhrát jižní náchodskou skupinu. Perfektně zapadl do kolektivu a dokáže spoluhráčům udílet cenné rady.

Honza Machát

Nejzkušenější hráč našeho týmu, který má energie na rozdávání. Dokáže vybírat neuvěřitelné balony a patří v trojicích k nejlepším zadákům s výbornou nahrávkou. Má jednu z nejlepších docházek na tréninky. Při zápasech raději fandí a udílí taktické pokyny .

Pafka Kupka

V poslední sezoně prožil výkonnostní vzestup a byl velice zdatným blokařem na síti při trojicích. Do haly s námi moc trénovat nejezdí i díky tomu, že v budově základní školy ve Smiřicích zlatavý mok neteče. S oteplením a přemístěním na antukové kurty půjde i Pavlova účast nahoru.

Džarda Hájek

Má z nás nejnáročnější práci, a proto je jeho účast v poslední době nižší. Když se však dostaví, je na kurtu nepřehlédnutelný a jeho prasácké smeče budí soupeře ze sna .

Petr Schejbal

Sbírá kvapným tempem nohejbalové zkušenosti. Patří k největším tahounům zejména v nočních hodinách.

Radek Středa

Jeho časové možnosti jsou také omezené, protože zakrátko bude již dvojnásobným tatínkem. V případě potřeby však tým podpoří. Bývá hlavním organizátorem při nohejbalových turnajích pořádaných ve Smržově.

Ondra Hájek

Zástupce nastupující mladé generace. Má předpoklady stát se dobrým nohejbalistou. Po Zbyškovi převzal roli playera, brázdícího antuku svými tarfy.

Jakub Kotlant

Do nedávna hrál aktivně fotbal a prošel snad všechny pralesní soutěže ve východních Čechách. Nastupuje nejčastěji ve dvojici s kapitánem družstva, Jakubem Pozanem.

Zbyněk Kalous

Býval základním stavebním prvkem, spolehlivě oral hřiště protivníků svými tarfami. Ideální hráč na síť. Nyní rozdává radost ve Švédsku.